Sidor

söndag 16 oktober 2011

Vilken fantastisk söndag! Ska ge mig ut i skogen med hunden och efter det hoppas jag att jag får lite gjort i trädgården.

Lägger upp en lift gjord efter en fantastisk layout utav Lene som vi tolkade inne på SWEbloggen häromdagen.

FinasteDu

/Cilla

måndag 10 oktober 2011

En layout för Scrapgalen

Det stormar in nya produkter hos Scrapgalen just nu vilket är kul för mig som är med i designteamet där :) I veckan fick jag ett dignande DT-paket med en massa härligheter i. Första alstret blev en höstig Primalayout.
Det verkar som det har blivit en hösttradition för mig att scrappa detta fotot på min ena dotter och hennes kompis, jag tror att det är 4e året i rad:)

Trollungar

Cilla :)

söndag 9 oktober 2011

REA hos Scraplagret

Passa på nu under helgen att shoppa ordentligt hos Scraplagret, det är hela 40% på massa fina grejer. Här kan ni se en layout som jag gjort av Websterpapper för Scraplagret. Papprena ligger med i REA-kategorin :)

1961

1961Detalj

1961Detalj2

söndag 2 oktober 2011

Här var det stilla

"Scrapsvackan" slog mig med häpnad men jag har haft det bra under tiden. Nu när jag kommit igång lite smått kan jag börja med att visa en layout som jag gjorde till Scraplagret tidigare. Jag fick ett så fantastiskt paket med underbara Webster och finfina dekorationer. Jag har gjort mera från det paketet som visas snart.

Jag formligen älskar det pappret som jag använt som bakgrund :)

AlltidMammaAlltidMammaDetalj2

Häromdagen fick jag också ett härligt inspirerande DT-paket från Petra. Perfekt när scraplusten har återvänt:)