Sidor

måndag 13 juni 2011

Lycklig student (och mamma)

I fredags tog min minsting studenten. Den lyckligaste och roligaste dagen i hennes liv hittills enligt henne själv, det värmer i hjärtat. Själv var jag ett nervvrak dagarna innan för att hinna få till en buffé och ett någorlunda respektabelt hem till mottagningen. Men det gick om man ska tro dottern och gästerna:)

Här är studenten. Sötis både som liten och stor.

Fanny1

Fanny2

Jag går kurs "hos" Christy Tomlinson så mitt första trevande försök till att bli konstnär fick bli en studenttavla till Fanny.

FannysTavla

Lite svår att fota men med hjälp av några närbilder kanske ni får en känsla av hur tavlan är uppbyggd. Papper blandat med akrylfärg, stämpling, rubons och en massa mod podge.

FannysTavlaDetalj
FannysTavlaDetalj2
FannysTavlaDetalj3

Jag kan verkligen rekommendera She Art kursen. Det är helt fantastiskt roligt och den släpper fram sidor hos mig som jag inte visste fanns:) Ren terapi blandat med massa lek och kladd. Värt varenda krona!!

4 kommentarer:

LillBlomman sa...

Grattis till stora lilla tjejen! Stora kliv in i vuxenvärlden! Tror att mamman klarade allt galant!
Men vad skådar mitt öga? Änglavingar? :) ;)
Det "jobbiga" med dig Cillisen är att allt du gör blir så jäkla bra! Skitsnygg! Vi få Shearta ihop snart! Det är ju inte så mycket att släpa på! Jag ska göra tavlor till fröknarna tänkte jag:)
Kram!

Åsa/asamia sa...

Vad kul att dottern tyckte att det blev en lyckad student, det är ett minne för livet. En jättefin tavla du gjort, ett riktigt konstverk!

citronlime sa...

Du är absolut en konstnär...!!! Vilken otroligt fin tavla! Och vilken söt student :)

Tette sa...

Vilka fina fotografier på dottern (både stor som liten) och hälsa henne ett stort grattis till studenten!

Tavlan är helt super och änglavingarna var bara bäst!