Sidor

onsdag 29 juni 2011

Receptbok

Idag ska jag leka med Viggo och Ullis:) Först blir det lite lekpark och sedan Ikea.

Varje gång jag ska baka något så frågar jag Ullis om recept, hon kan det där med smaskiga bakverk. Sist blev det en Frozen cheescake som vi serverade på Fannys studentmottagning, den var gudomlig! En av dem skymtas bakom fruktspetten.

IMG_2480

Jag är rätt oorganiserad när det kommer till mina recept. Jag älskar att laga mat och kombinerar gärna ihop flera recept till ett som jag sedan glömmer till nästa gång familjen ber om "det där goda". Massa kryptiska lappar varvas med utskrifter från nätet, så i ett första steg till lite ordning har jag altrat en liten bok. Här är meningen att jag ska skriva ner mina favoriter och olika kombinationer tillsammans med alla underbara bakrecept jag får av Ullis:)

Receptbok
Skapat för Scrapgalen.

ReceptbokDetalj
För att stå emot mina smutsiga fingrar har jag täckt boken med Mod podge.

ReceptbokDetalj2
Några enkla bokmärken som hjälper mig att hålla koll på sidorna.

/Cilla

3 kommentarer:

ann.ian sa...

Vilken bra ide`!

Annette sa...

Åh, den där är min, och hela familjens förresten, favorit bland desserter! Måste genast åka och köpa philadelphiaost, grädde, ägg... :)

Eila Sandberg sa...

Oj oj vilken fint receptbook! och vilken smart idé att täcka den i mod podge för att undvika kladdiga fingeravtryck, måste jag genast låna tacktack! dina bokmärken må vara enkla, men de är ju så fina! och användbara! Du har skapat härligt Cilla! xxx