Sidor

torsdag 30 juni 2011

Lite lantluft

En layout gjord för Scrapgalen med Maja Designs Lantliv. Härlig pappersserie tycker jag:)

Pellbo

PellboDetalj2
Rubriken fick bli de passande orden från strippen man skär av.

PellboDetalj
Blommor färgades för att passa ihop med papprena.

/Cilla :D

onsdag 29 juni 2011

Receptbok

Idag ska jag leka med Viggo och Ullis:) Först blir det lite lekpark och sedan Ikea.

Varje gång jag ska baka något så frågar jag Ullis om recept, hon kan det där med smaskiga bakverk. Sist blev det en Frozen cheescake som vi serverade på Fannys studentmottagning, den var gudomlig! En av dem skymtas bakom fruktspetten.

IMG_2480

Jag är rätt oorganiserad när det kommer till mina recept. Jag älskar att laga mat och kombinerar gärna ihop flera recept till ett som jag sedan glömmer till nästa gång familjen ber om "det där goda". Massa kryptiska lappar varvas med utskrifter från nätet, så i ett första steg till lite ordning har jag altrat en liten bok. Här är meningen att jag ska skriva ner mina favoriter och olika kombinationer tillsammans med alla underbara bakrecept jag får av Ullis:)

Receptbok
Skapat för Scrapgalen.

ReceptbokDetalj
För att stå emot mina smutsiga fingrar har jag täckt boken med Mod podge.

ReceptbokDetalj2
Några enkla bokmärken som hjälper mig att hålla koll på sidorna.

/Cilla

tisdag 28 juni 2011

Häromdagen var vi några inne på SWE som liftade Anna/Finnabair. En utmaning och riktigt riktigt roligt. Mitt resultat kommer här, den var svårfotad och det gröna har inte lika många skiftningar i verkligheten.

Lycka

LyckaDetalj

LyckaDetalj2

/Cilla :D

torsdag 23 juni 2011

En liten egodusch:)

Nu kan jag inte hålla mig längre. För några dagar sedan fick jag ett så roligt mail, ett som känns mycket smickrande och men också lite pirrigt. Emma på Scraplagret undrade nämligen om jag vill gäst-DTa där under juli och augusti:) Jag har alltid varit ett fan av Scraplagret och var faktiskt lite rädd för att Emma trodde att jag stalkade henne ett tag;)

Det ska bli så himla roligt att få skapa av Scraplagrets fantastiska utbud. Jag känner mig mycket hedrad!


Just nu pågår sommarrea inne i butiken.

/Cilla

PS. Jag glömde att säga att jag svarade JA (med väldigt stora bokstäver)!

onsdag 22 juni 2011

Lite lyx

Jag vet inte hur det är med er men för mig händer det inte allt för ofta att jag bor på ett förstklassigt hotell, men förra våren hände det:) Några dagar bodde jag och Hansa på Barcelonas strand med utsikt över havet och himlen. Det var mäktigt!

W

Wdetalj3

Wdetalj4

/Cilla

måndag 20 juni 2011

SScrop

Inne på Svensk Scrapbooking pågår (som alla vet;) ) en midsommarcrop. Mitt första, och förhoppningsvis inte sista, bidrag blev LO skissen. Jag älskar grönt men av någon anledning blir det inte så mycket scrappat i grönt. Här har jag i alla fall fått med lite uppblandat med mycket vitt.

Ingahinder

Åsså ett gäng detaljbilder
IngahinderDetalj

IngahinderDetalj2

IngahinderDetalj2

/Cilla

fredag 17 juni 2011

En hyllning till min syster

Vet inte om systern tycker att det är jättekul att bli exponerad på min blogg (med 100tusentals dagliga besökare;) ) men det får hon ta helt enkelt! Jag är lyckligt lottad som har "fått" henne till syster.

En layout skapad för Scrapgalen. En hel del vit akrylfärg och gesso.

Syster

SysterDetalj3

SysterDetalj2

SysterDetalj

Häromdagen fick jag ett ärofullt och jätteroligt mail som gjorde mig så glad! Endera dagen delger jag såklart er;)

Cilla =)

måndag 13 juni 2011

Lycklig student (och mamma)

I fredags tog min minsting studenten. Den lyckligaste och roligaste dagen i hennes liv hittills enligt henne själv, det värmer i hjärtat. Själv var jag ett nervvrak dagarna innan för att hinna få till en buffé och ett någorlunda respektabelt hem till mottagningen. Men det gick om man ska tro dottern och gästerna:)

Här är studenten. Sötis både som liten och stor.

Fanny1

Fanny2

Jag går kurs "hos" Christy Tomlinson så mitt första trevande försök till att bli konstnär fick bli en studenttavla till Fanny.

FannysTavla

Lite svår att fota men med hjälp av några närbilder kanske ni får en känsla av hur tavlan är uppbyggd. Papper blandat med akrylfärg, stämpling, rubons och en massa mod podge.

FannysTavlaDetalj
FannysTavlaDetalj2
FannysTavlaDetalj3

Jag kan verkligen rekommendera She Art kursen. Det är helt fantastiskt roligt och den släpper fram sidor hos mig som jag inte visste fanns:) Ren terapi blandat med massa lek och kladd. Värt varenda krona!!

onsdag 8 juni 2011

Första försöket

Ni måste stötta mig i mitt första försök att göra en skiss!! Till Scrapgalens månadsutmaning i juni är det jag som ritat skissen (alla är vi barn i början;) ). Här, skiss med inspirationslayout.

SkissJuni0001

Matglädje

Snälla, visa mig er tolkning och skicka till Petra =D

tisdag 7 juni 2011

Tokfina papper

En del papper ger mig hjärtklappning. Glitz Designs Laced with Grace är en sådan serie. Layout gjord för Scrapgalen.

BästaTjejerna

BästaTjejernaDetalj

BästaTjejernaDetalj2

måndag 6 juni 2011

Lyckligt lottad

Idag har jag tolkat skiss igen på SWEbloggen. Layouten började jag med hos Ullis (LillBlomman) i lördags. Hon hade den bästa scrapträffen med såå trevliga scrapkompisar. Tack Ullis och ni andra flickor som gav mig en toppendag på alla sätt!

Tillsammans

TillsammansDetalj2

TillsammansDetalj